Nedstenging av Selz-integrasjonen

Fra 31. januar 2022 kan du ikke lenger integrere Selz med Zettle. Hvis du for tiden bruker integrasjonen, påvirker ikke dette nettbutikken din, det er kun synkroniseringen mellom Selz og Zettle som slutter å fungere. Du trenger likevel å gjøre noen få endringer.

Dette betyr det for nåværende brukere

• Zettle nettbaserte betalinger fjernes fra nettbutikken din.
  • Produktene og varebeholdningen synkroniseres ikke lenger automatisk mellom Selz og Zettle.
  • Zettles salgsrapporter inneholder ikke lenger salg som foretas gjennom Selz fra 31. januar 2022 og videre. Alle salgsdata før denne datoen vil fortsatt være tilgjengelig i rapportene dine.

Er du på jakt etter en ny e-handelsplattform som fungerer med Zettle? Med integrasjonen vår med BigCommerce kan du synkronisere varebeholdningen i butikk og på nett, og administrere alt fra ett sted. Finn ut mer om integrasjonen.

Dette må du gjøre

For å fortsette å drive nettbutikken din i det lange løp anbefaler vi å bytte til en annen e-handelsplattform, som fungerer med Zettle. Her er e-handelsintegrasjonene som er tilgjengelige.

Hvis du bestemmer deg for å gjennomføre byttet, er vi klar for å vise deg disse alternativene og sette sammen det best mulige oppsettet for virksomheten din. Kontakt Zettles brukerstøtte-team for assistanse, eller se våre Vanlige spørsmål for mer informasjon.

Det du trenger å gjøre i første omgang er følgende:

1. Velg en annen betalingsleverandør for nettbutikken din.
  2. Oppdater produktene og varebeholdningen både i Selz og Zettle.

Vi beklager uleiligheten, og håper å kunne hjelpe deg på best mulig måte. Ta kontakt medZettles brukerstøtte-team hvis du har spørsmål.

Slik kobler du fra integrasjonen

1. Logg inn på Zettle-kontoen din på zettle.com
  2. Gå til Integrasjoner på zettle.com/apps, og klikk på Selz-integrasjonen og deretter på Koble fra
  3. Klikk på Koble fra-knappen
  4. Selz-kontoen din vil kobles fra Zettle. Produktene på Selz, som tidligere ble synkronisert fra Zettle, blir ikke slettet, men vil ikke lenger være synkronisert med Zettle

Du kan også koble fra integrasjonen fra Selz. Logg på Selz-kontoen din, gå til Kassasystem > Zettle og klikk på Koble fra.