Feilsøking for Zettle Terminal

I denne artikkelen finner du trinn-for-trinn-veiledninger for å hjelpe deg med å feilsøke Terminalen.

Komme i gang

Terminalen min skrur seg ikke på

• Sørg for at Terminalen er ladet opp. Sett inn ladekabelen og strømadapteren som følger med. Når Terminalen er koblet godt til, hører du en lyd.
  • Prøv å trykke på av/på-knappen.

Hvis Terminalen din ikke skrur seg på, kontakt brukerstøtte-teamet vårt for hjelp.

Batteriet lades

Terminalen min lader ikke

• Sørg for at Terminalen din er skikkelig koblet til USB-C-kabelen og adapteren som følger med startpakken din.
  • Når Terminalen er koblet til skikkelig, høres en lyd og du ser symbolet for lading av batteriet i statuslinjen hvis Terminalen er på.

Hvis den fortsatt ikke fungerer, kontakt brukerstøtte-teamet vårt.

Terminalen min lader ikke i Zettle Printer & Dock.

• Sørg for at Printer & Dock er godt koblet til kabelen og adapteren som fulgte med startpakken din, og at lysindikatoren ved ladeporten lyser rødt.
  • Sørg for at Terminalen er koblet til Printer & Dock. D u skal kunne føle at de er koblet sammen magnetisk. Et skriverikon i Terminalens statuslinje vil også vise at den er godt koblet til.
  • Skitt kan samle seg opp over tid og forhindre lading. Rengjør forsiktig de seks små forgylte sirklene/tappene på baksiden av Terminalen med en myk børste/klut og alkohol. Ikke bruk noe av metall, for å unngå å skade sirklene/tappene.

Hvis du fortsatt ikke har løst problemet, vil brukerstøtte-teamet vårt gjerne hjelpe deg.

WiFi og mobilnettverk

WiFi på Terminalen min fungerer ikke.

• Skru WiFi av og på.
  • Sørg for at du har skrevet inn riktig passord.
  • Sørg for at ruteren er koblet til riktig. Kontroller ruteren manuelt for mer detaljert informasjon om konfigurasjonen.

Merk: Zettle Terminalen støtter ikke åpne WiFi-nettverk (slik som på flyplasser og tog), siden de er usikre.

Hvis du fortsatt ikke har løst problemet, vil brukerstøtte-teamet vårt gjerne hjelpe deg.

Mobilnettverket fungerer ikke på Terminalen min.

• Sørg for at mobilnettverket ditt er skrudd på. Gå til Innstillinger->Nettverk->Mobilnettverk for å kontrollere mobilnettverket.
  • Start Terminalen din på nytt.

Hvis du fortsatt ikke har løst problemet, hjelper brukerstøtte-teamet vårt deg gjerne.

Innebygd strekkodeleser

Strekkodeskanneren på Terminalen min fungerer ikke.

Sørg for at du har skrudd på strekkodeskanneren ved å trykke på den lilla knappen på høyre side av Terminalen. Du skal da se en lysstråle på toppen av Terminalen. Hvis du ikke ser en lysstråle, kontakt brukerstøtte-teamet vårt.

Start på nytt

Hvordan tvinger jeg en omstart av Terminalen?

1. Hvis du trenger å tvinge en omstart av Terminalen av forskjellige årsaker, trykk og hold inne av/på-knappen i omtrent 10 sekunder, og Terminalen starter på nytt av seg selv.
  2. Hvis trinn én ikke fungerte, stikk inn en binders eller lignende i det lille hullet på høyre side av Terminalen for å skru av strømmen. Du kan deretter trykke på av/på-knapp-en igjen for å skru den på.

Hvis problemet vedvarer, hjelper brukerstøtte-teamet vårt deg gjerne.