Gå over fra Zettle E-commerce til Selz

Helt siden vi lanserte Zettle E-commerce, har tjenesten blitt drevet av samarbeidspartnerne våre hos Selz, og nå er tiden kommet for at de skal ta over tjenesten fullt ut.

Zettle E-commerce er avsluttet og blitt erstattet med en Selz-integrasjon. Det innebær at vi kobler Zettle-kontoen din til Selz-butikken din. Kundene dine vil ikke merke noen forskjell, men du må endre litt på hvordan du administrerer butikken din.

Hvorfor gjøres dette?

For at du skal kunne få det beste ut av butikken din, flytter vi alle Zettle E-commerce-abonnementer til Selz. Selz tilbyr et bredere utvalg av funksjoner, og har laget et eget abonnement for tidligere Zettle E-commerce-brukere. Les mer om Selz på Selz.com.

Hvordan fungerer det?

Hvis du allerede driver en Zettle E-commerce-butikk, er det enkelt å fortsette å drive den gjennom Selz.

1. Bare logg inn på my.zettle.com og naviger til e-handel. Derfra hjelper vil deg med å opprette en Selz-konto
  2. Du blir også tilbudt et abonnement hos Selz som erstatter Zettle E-commerce-abonnementet ditt

Når du har fullført disse stegene, vil Selz drive nettbutikken din. Når du foretar salg på Selz, vil de synkroniseres med Zettle-kontoen din, slik at du får et enkelt overblikk over virksomheten din.

Vil butikken min fungere annerledes?

• Fra nå av bør du logge inn på Selz.com for å se bestillinger, administrere nettbaserte salgskanaler eller oppdatere utseendet til nettbutikken din
  • Produktbiblioteket ditt vil fortsatt være på Zettle, og det er der du bør administrere produktene dine og varebeholdningen. Eventuelle produkter du selger på nettet, vil fortsatt oppdatere varebeholdningen i Zettle

Hva vil forbli det samme?

• Kundene dine vil ikke merke noe til endringen, og kan handle som vanlig
  • Det vil ikke være noen endringer på utseendet eller oppsettet av butikken din
  • Lagernivåer vil være oppdatert i produktbiblioteket ditt i Zettle og synkronisere med Selz
  • Dine nettsalg, betalt med Zettle eller PayPal, vil fortsatt registreres på Zettle-kontoen din og vises i rapporter
  • Utbetalinger vil fungere som vanlig for Zettle-betalinger

Vil abonnementet mitt være det samme?
Nei, du må abonnere via Selz, og de har laget et eget tilbud for brukere av Zettle E-commerce. Så snart du har abonnert på Selz, vil Zettle E-commerce-abonnementet avsluttet automatisk, og Selz vil starte å ta betalt når faktureringssyklusen på Zettle E-commerce ender.

Hvor henvender jeg meg for å få brukerstøtte?
Etter at du har overført kontoen din, bør du kontakte Selz direkte for å få brukerstøtte i forbindelse med nettbutikken din. Hvis du imidlertid har spørsmål knyttet til overføringen av e-handel, kassasystemet ditt i Zettle eller Zettle-abonnementet ditt, kan du fortsette å ta kontakt med Zettle brukerstøtte.

Les mer om Selz-integrasjonen i denne artikkelen.

Brukerstøtte

Hva har skjedd?
Nettbutikken din vil ikke lenger være tilgjengelig gjennom Zettle, men gjennom Selz.com i stedet. Du kan gå inn på my.zettle.com, og vi vil hjelpe deg med å opprette en konto og velge et abonnement hos Selz.

Når dette er ordnet, kan du gå til Selz.com for å ta deg av bestillinger, i stedet for å klikke på “E-commerce”-kategorien på my.zettle.com.

Produktbiblioteket ditt vil fortsatt være i Zettle, og du må redigere navn og priser og lignende i Zettle. Hvis du imidlertid ønsker å se bestillinger, redigere butikken eller administrere dine salgskanaler på nettet (for eksempel på sosiale medier), må du gjøre dette på Selz.com.

På Selz vil den direkte lenken tilbake til kontrollpanelet i Zettle forsvinne, men kontrollpanelet i Selz vil se veldig likt ut som det du bruker i dag.

Hva vil skje med produktene mine etter overføringen?
Produktene dine vil forbli i Zettle og synkroniseres med Selz.

Hvordan skal jeg redigere produktene mine etter overføringen?
Sørg for å fortsette å administrere og legge til produkter på my.zettle.com, og de vil automatisk bli synkronisert på Selz.com.

Produktbiblioteket ditt i Zettle er den rette kilden for all produktinformasjon. Derfor anbefaler vi ikke å redigere produkter på Selz.com. Hvis du redigerer et produkt i Selz og senere i Zettle, blir informasjonen i Selz overskrevet.

Hva skjer hvis jeg ikke oppretter en konto hos Selz.com, eller velger et abonnement hos Selz?
Hvis du ikke oppretter en konto hos Selz, vil du ikke få tilgang til e-handelsplattformen, se bestillingene dine eller bruke butikkbyggeren. Kundene dine vil imidlertid fortsatt kunne kjøpe varer i nettbutikken din.

Hvis du oppretter en konto, men ikke velger et abonnement hos Selz.com, vil du til slutt miste tilgang til de nettbaserte verktøyene dine. Du vil imidlertid alltid kunne reaktivere kontoen din hos Selz, og få tilgang til dataene dine igjen.

Hva vil skje med abonnementet mitt på Zettle E-commerce?
Siden du må registrere et abonnement direkte hos Selz når denne endringen skjer, vil Zettle stoppe å fakturere deg for Zettle E-commerce-produktet. Selz vil starte å ta betalt når faktureringssyklusen avsluttes på ditt Zettle-abonnement. Du vil ikke faktureres dobbelt.

Hvis du har et abonnement som inkluderer Zettle E-commerce, vennligst sjekk e-posten din. Du skal ha mottatt en e-post med ytterligere informasjon.

Må jeg opprette et passord på Selz?
Ja, du trenger å sette et passord.

Vil jeg fortsatt kunne se salgene mine i Zettle-rapportene?
Ja, salg som er gjort i nettbutikken din, og betalt med Zettle eller Paypal, vil fortsatt bli sendt til Zettle-rapporter og fungere akkurat som før. Merk at hvis en bestilling er betalt med en annen betalingsleverandør enn disse, vil den ikke vises på salgsrapporten til Zettle.

Hva slags brukerstøtte tilbyr Selz?
Selz tilbyr brukerstøtte alle dager hele døgnet på engelsk.

Hva med personopplysningene mine?
Vi behandler alltid personopplysninger i henhold til gjeldende lover og regler. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring. All informasjon om Zettles betalingstjeneste som er gitt i vår personvernerklæring, vil fortsette å gjelde for betalinger på nett, utført gjennom nettbutikken din. Når du registrer deg på Selz.com, vil du få informasjon om hvordan de behandler data for bruk av nettbutikken din, gjennom sine vilkår og betingelser og personvernerklæring.