Sådan scanner du en stregkode med din smartphone eller tablet

Du kan hurtigt klare salg og daglige opgaver ved at scanne stregkoder med kameraet på bagsiden af din smartphone eller tablet sammen med Zettle POS-appen. Appens stregkodescanner kan hurtigt hjælpe dig med at:

• føje nye produkter til dit bibliotek
  • administrere dit produktlager
  • samle varer uden at skulle scrolle gennem hele dit produktbibliotek.

Stregkodescanneren læser både UPC/EAN- og QR-koder.

Bemærk: Hvis du vil bruge denne funktion, skal du give Zettle adgang til dit kamera. Hvis du ved et uheld afviser adgang, kan du give tilladelse igen ved at gå til din enheds indstillinger – Zettle-app – kamera.

Hvordan føjer jeg et nyt produkt til mit bibliotek ved hjælp af stregkodescanneren?

1. Gå til produktbiblioteket, og få vist biblioteket i listevisning (ikke gallerivisning). Du kan se ikonet for stregkodescanneren øverst på siden.
  2. Tryk på ikonet for stregkodescanneren.
  3. Når vinduet med stregkodescanneren åbner, skal du fokusere på produktet med kameraet og sørge for, at produktets stregkode er i rammen.
  4. Dit kamera scanner automatisk stregkoden, og du kan trykke "OK" for at oprette et nyt produkt.

Hvordan bruger jeg stregkodescanneren til at registrere stregkoder for mine eksisterende produkter?

1. Gå til dit produktbibliotek, tryk på "Rediger" (iOS) eller på blyantsikonet (Android), og vælg derefter det produkt, du vil redigere.
  2. Tryk på ikonet for stregkodescanneren ved siden af stregkodefeltet.
  3. Når vinduet med stregkodescanneren åbner, skal du fokusere på produktet med kameraet og sørge for, at produktets stregkode er i rammen.
  4. Dit kamera scanner automatisk stregkoden.
  5. Når stregkoden er scannet, vil dens oplysninger automatisk blive føjet til dit produkts oplysninger.

Hvordan kan jeg opdatere lagerbeholdningen med min stregkodescanner?

1. Gå til Lagerbeholdning, og tryk på ikonet for stregkodescanneren i bunden af skærmen.
  2. Scan en stregkode, og opdater lagerbeholdningen. Du kan føje til den aktuelle lagerbeholdning ved at trykke på “+” eller angive den samlede lagermængde ved at trykke på “=”.
  3. Tryk på "Udført", og fortsæt med at opdatere flere produkter. Tryk på "Gem", når du er klar.

Hvordan sælger jeg et produkt med min stregkodescanner?

1. Gå til produktbiblioteket, og få vist biblioteket i listevisning (ikke gallerivisning). Du kan se ikonet for stregkodescanneren øverst på siden.
  2. Tryk på ikonet for stregkodescanneren.
  3. Når vinduet med stregkodescanneren åbner, skal du fokusere på produktet med kameraet og sørge for, at produktets stregkode er i rammen.
  4. Dit kamera scanner automatisk stregkoden og lægger produktet i din indkøbsvogn.