Apps og systemopdateringer til terminalen

Du får de bedste resultater ved at sikre, at du bruger den seneste version af vores software.

Hvordan opdaterer jeg min terminals software og Zettle-appen?

1. På startskærmen trykker du på Opdateringer.
  2. Tryk på knappen/knapperne for at opdatere.

Til app-opdateringer

• Når du opdaterer en app, får du vist en knap, hvor der står Åbn. Tryp på knappen Åbn for at starte appen.

Til systemopdateringer

• Når du har trykket på opdateringsknappen, genstarter terminalen sig selv under opdateringsprocessen.

Bemærk: På nuværende tidspunkt kan du kun installere Zettle-appen på din terminal. Den er udviklet for at hjælpe dig med at modtage betalinger og drive din virksomhed og kan derfor ikke anvendes som en smartphone.

Hvordan ved jeg, hvornår der er tilgængelige opdateringer?

Når der er tilgængelige opdateringer, kan du se et tal på ikonet Opdatering, som viser de tilgængelige opdateringer.

Hvordan afinstallerer jeg Zettle Go-appen fra startskærmen?

For at afinstallere Zettle Go-appen skal du holde appens ikon nede og herefter vælge "Afinstaller". Appen vil blive afinstalleret og fjernet fra startskærmen. Du kan geninstallere Zettle Go-appen under "Opdateringer".