Terminalens wi-fi- og netværksindstillinger

Hvordan forbinder jeg terminalen med et netværk?

Du kan slutte din terminal til et wi-fi-netværk eller bruge det medfølgende SIM-kort.

Første gang du tænder terminalen, vil du blive bedt om at oprette forbindelse til dit wi-fi-netværk.

Hvis du kommer uden for dit wi-fi-netværks rækkevidde, går det mobile netværk uden problemer ind og overtager, så du kan holde forretningen kørende.

Bemærk: Zettle betaler udgifterne til at få adgang til det mobile netværk, så du ikke vil blive opkrævet for brug.

Hvordan opretter jeg forbindelse til/ændrer mit wi-fi?

• For at oprette forbindelse til eller ændre wi-fi på terminalen, skal du gå til Indstillinger og trykke på Netværk
  • Vælg dit wi-fi, indtast adgangskoden, hvis det er nødvendigt, og tryk
  • Du kan deaktivere wi-fi ved at skifte vælgeren til Fra.
  • Du kan også aktivere/deaktivere dine wi-fi-indstillinger ved at trække ned fra toppen af skærmen for at få adgang til dit systempanel.

Du kan altid ændre dit wi-fi-netværk senere under Indstillinger.

Hvordan opretter jeg forbindelse til et mobilt netværk?

Din enhed leveres med SIM-kortet forudinstalleret.

Du kan aktivere/deaktivere dit mobile netværk ved at gå til Indstillinger -> Netværk -> Mobile netværk. Du kan også aktivere/deaktivere netværksindstillingerne fra panelet ved at trække ned fra toppen af skærmen.

Bemærk: SIM-kortet fungerer kun til Zettle Terminal og kan ikke bruges på andre enheder.