Tillbehör till din Zettle Terminal

Vi erbjuder en rad olika skrivare och kassalådor som du kan använda med terminalen.

Vilken skrivare kan användas med Zettle Terminal?

Förutom Zettle Terminal Printer & Dock kan du använda följande skrivare med din Zettle Terminal:

• Star mC-Print 3 MCP-31LB
  • Star mC-Print 2 MCP-21LB

Hur ansluter jag en extern skrivare till min Zettle Terminal?

1. Se till att terminalen och skrivaren är anslutna till samma nätverk.

Obs!
    Zettle Terminal har enbart stöd för LAN/WLAN-skrivare. Den fungerar inte med bluetoothskrivare. Se listan med skrivare som stöds.

2. Öppna Zettle-appen, klicka på menyn och välj sedan Inställningar. Gå till Kvittoskrivare och välj skrivaren (dra fingret längs skärmen för att uppdatera sidan om du inte ser den). Nu kan du skriva ut ett testkvitto och kolla så att allt fungerar som det ska.

Om du har frågor om Zettle Printer & Dock kan du läsa kapitlet om Zettle Terminal Printer & Dock.

Vilka kassalådor kan användas med Zettle Terminal?

Obs: Du kan ansluta en kassalåda till terminalen om du har någon av följande skrivare:

• Star mC-Print 3 MCP-31LB
  • Star mC-Print 2 MCP-21LB

Kassalådor som stöds:

Vi stöder kassalådor med standardanslutningen RJ-11 och 24 V.

• Star CB-2002
  • Star CB-92II
  • APG Vasario

Hur ansluter jag en kassalåda?

1. Anslut kassalådans sladd till LAN/WLAN-skrivaren.
  2. Öppna Zettle-appen från startskärmen och gå till Inställningar. Gå till Kassalåda och välj vilken kassalåda du vill öppna.
  3. Skrivaren som är ansluten till kassalådan måste vara den som är angiven som kvittoskrivare. Zettle Printer & Dock ska anges som orderkvitto.

Obs! Du kan inte ansluta en kassalåda till Zettle Printer & Dock. Om du behöver en kassalåda måste du köpa någon av våra andra LAN/WLAN-skrivare, se listan nedan.

Kan jag ansluta en extern streckkodsläsare?
Nej, det går inte att ansluta Zettle Terminal till en extern streckkodsläsare.

Kan jag ansluta terminalen till bluetoothenheter?
Nej, Zettle Terminal stöder inte bluetoothanslutning.