Tilslut en kortlæser via Bluetooth

Bemærk venligst: Det er ikke længere muligt at registrere en Zettle Pro-konto. Læs mere om, hvordan Zettle Go kan hjælpe din virksomhed her.

Sådan tilslutter du Zettle Reader 2 via Bluetooth

1. Parring i appen
For at slutte din Zettle Reader 2 til din tablet, skal du gå til Indstillinger > Integrationer > Zettle-indstillinger > Kortlæsere. Følg derefter instruktionerne på skærmen.

Sådan tilslutter du Zettle Reader (v1) via Bluetooth

Du skal have en aktiv Zettle-konto, før du kan færdiggøre denne proces. For at oprette en Zettle-konto, eller for fremtidig support af din læser, gå til www.zettle.com

1. Den første gang du tænder kortlæseren, vil den automatisk gå i parringstilstand.
  2. Til enhver anden tid: Tryk på Bluetooth-knappen og slip igen når Bluetooth parringssymbolet vises."
  3. Gå til iPad-indstillingerne og tænd for Bluetooth. Vent til “Zettle ###” vises, og tryk for at forbinde dem. (### er de sidste 3 cifre af kortlæserens serienummer. Disse finder du bag på enheden.)
  4. Din iPad viser nu en kode på 6 cifre. Den samme kode bør vise sig på kortlæseren. Bekræft på begge enheder for at parre dem.
  5. Åbn Zettle Pro-appen, og gå til Indstillinger > Integrationer > Zettle > Zettle-indstillinger, og indtast dit Zettle-brugernavn og adgangskode.