Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

Bemærk venligst: Det er ikke længere muligt at registrere en Zettle Pro-konto. Læs mere om, hvordan Zettle Go kan hjælpe din virksomhed her.

For at ændre din kontos adgangskode, skal du logge på din backoffice webportal med dit Zettle Pro brugernavn og adgangskode. Når du er logget ind, skal du gå til 'Min profil' (via menuen til venstre) og derefter vælge 'Indstillinger'.

På højre hånd vil du nu få muligheden for at ændre adgangskode.

Udfyld blanketten 'Skift adgangskode' og klik på 'Gem' for at opdatere dine oplysninger.