Personalestyring

Bemærk venligst: Det er ikke længere muligt at registrere en Zettle Pro-konto. Læs mere om, hvordan Zettle Go kan hjælpe din virksomhed her.

Personale kan nu styres fra Backoffice ved at vælge 'Medarbejdere' fra menuen i venstre side. Derefter vælges 'Styring':

Opret en ny bruger til kassesystemet ved at vælge ’Opret ny bruger’, hvorefter den følgende skærm vises:

"Indtast det ’Brugernavn’ du ønsker vist på iPad, indtast en brugeradgangskode på 1-8 cifre, der skal bruges ved log-ind. og vælg brugerens rolle (leder, supervisor eller personale).  Derefter vælges knappen ’Gem’, og brugeren kan nu logge ind på iPad’en.

Systemet kan indstilles, så brugere, der ikke er ledere eller supervisorer, er forhindrede i at anvende visse funktioner.

For at indstille dette, skal du have adgang via Zettle Pro appen. Gå til ’Indstillinger’ og vælg ’Brugere’, hvorefter den følgende skærm vises."

Herfra kan du vælge hvad ledere, suporvisorer og personale har tilladelse til at bruge. Når alle ændringer er udførte, vælges knappen ’Gem’ og ændringerne føjes til iPad’en.