Fejlfinding i Zettle Terminal

I denne artikel finder du en trinvis guide til fejlfinding i din terminal.

Kom godt i gang

Min terminal starter ikke

• Sørg for, at terminalen er opladet. Tilslut opladerkablet og den medfølgende strømadapter. Du vil høre en lyd, når terminalen er korrekt tilsluttet.
  • Prøv at holde tænd/sluk-knappen nede.

Hvis din terminal ikke starter, skal du kontakte vores supportteam for at få hjælp.

Opladning

Min terminal oplader ikke

• Sørg for, at din terminal er korrekt tilsluttet USB-C-kablet og den medfølgende strømadapter fra din startpakke.
  • Når terminalen er korrekt tilsluttet, vil du høre en lyd og se batteriladesymbolet i statuslinjen, hvis terminalen er tændt.

Hvis den stadig ikke virker, skal du kontakte vores supportteam.

Min terminal oplader ikke i Zettle Printer & Dock.

• Sørg for, at din Printer & Dock er korrekt tilsluttet kablet og den medfølgende strømadapter fra din startpakke, og at lysindikatoren ved siden af opladerporten lyser rødt.
  • Sørg for, at terminalen er forbundet med Printer & Dock. Du skal kunne mærke, at de er magnetisk fastgjort. Et printerikon i terminalens statuslinje viser desuden, at den er korrekt tilsluttet.
  • Der kan ophobe sig støv og snavs over tid, hvilket kan forhindre opladning. Rengør forsigtigt de seks små gyldne cirkler/stifter bag på terminalen eller på Printer & Dock med en blød børste/klud med sprit. Undgå at bruge redskaber af metal, da dette kan beskadige cirklerne/stifterne.

Hvis problemet stadig ikke er løst, vil vores supportteam altid gerne hjælpe dig.

Wi-fi og mobile netværk

Wi-fi fungerer ikke på min terminal

• Tænd og sluk for wi-fi.
  • Sørg for, at du har indtastet den korrekte adgangskode.
  • Sørg for, at din router er korrekt tilsluttet. Tjek routerens manual for mere detaljerede oplysninger om opsætningen.

Bemærk: Zettle Terminal understøtter ikke åbne wi-fi-netværk (såsom wi-fi-netværk i lufthavne og tog), da de ikke er sikre.

Hvis problemet stadig ikke er løst, vil vores supportteam altid gerne hjælpe dig.

Det mobile netværk fungerer ikke på min terminal

• Sørg for, at det mobile netværk er tændt. Gå til Indstillinger->Netværk->Mobile Netværk for at kontrollere dit mobile netværk.
  • Genstart din terminal.

Hvis problemet stadig ikke er løst, vil vores supportteam altid gerne hjælpe dig.

Indbygget stregkodescanner

Stregkodescanneren på min terminal fungerer ikke.

Sørg for, at du har tændt stregkodescanneren ved at trykke på den lilla knap på højre side af terminalen. Du vil så se en lysstråle øverst på terminalen. Hvis du ikke kan se en lysstråle, skal du kontakte vores supportteam.

Genstart

Hvordan laver jeg en tvungen genstart af min terminal?

1. Hvis du er tvunget til at genstarte din terminal, skal du holde tænd/sluk-knappen nede i ca. 10 sekunder, og terminalen vil genstarte sig selv.
  2. Hvis trin et ikke virkede, skal du stikke en nål i det lille hul på højre side af terminalen for afbryde strømmen. Du kan derefter trykke på tænd/sluk-knappen for at tænde den igen. Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du kontakte vores supportteam, som altid gerne vil hjælpe dig.