Kassaregister

Obs: Vi tar inte längre emot nyregistreringar för Zettle Pro. Läs mer om hur Zettle Go kan hjälpa ditt företag här.
Behöver jag aktivera kassaregisterfunktionen i Zettle Pro?
Nej, funktionen aktiveras automatiskt när du registrerar dig. Kassaregistret hjälper dig att hålla koll på din försäljnings- och produkthistorik, så att du alltid kan vara säker på att du följer Skatteverkets regler. All information som samlas in genom kassaregisterfunktionen lagras säkert i molnet.

Hur fungerar kassaregistrets rapporter?
Kassaregisterfunktionen hjälper dig att ta fram rapporter som uppfyller Skatteverkets krav. Om du vill skriva ut dem kan du göra det från din iPad.  Öppna Zettle Pro-appen, gå till "Inställningar" > "Rapporter" och välj sedan "Skriv ut X-rapport" eller "Skriv ut Z-rapport".

Kostar det mig något att använda kassaregistret?
Nej! Kassaregisterfunktionen ingår i din månadsavgift för Zettle Pro.