Anslut en kortläsare via Bluetooth

Obs: Vi tar inte längre emot nyregistreringar för Zettle Pro. Läs mer om hur Zettle Go kan hjälpa ditt företag här.

Anslut Zettle Reader 2 via Bluetooth

1. Parkoppla i appen
För att ansluta din Zettle Reader 2 till din tablet går du till Inställningar > Integreringar > Zettle-inställningar > Kortläsare. Följ sedan instruktionerna på skärmen.

Anslut Zettle Reader (v1) via Bluetooth

1. Första gången du startar kortläsaren kommer den automatiskt att gå in i parkopplingsläge. I andra fall trycker du på Bluetooth-knappen tills du ser parkopplingssymbolen för Bluetooth.
  2. Gå till iPad-inställningar och sätt på Bluetooth. Vänta på att ”Zettle ###” visas och anslut sen genom att trycka på det. (### är de sista 3 siffrorna av kortläsarens serienummer, vilket du hittar baktill på enheten).
  3. En sexsiffrig kod visas sedan på din iPad. Samma kod bör också visas på kortläsaren. Du måste bekräfta på båda enheterna för att para ihop dem.
  4. Öppna intelligentpos-appen och gå till "Inställningar" > "Integreringar" -> "Zettle" -> "Zettle-inställningar" och ange ditt Zettle användarnamn och lösenord.