Stjålet kortlæser

Ud over at tilbyde en praktisk, brugervenlig tjeneste, er vi stolte over at kunne tilbyde et højt niveau af sikkerhed.

Vi beskytter følsomme forbrugeroplysninger og sørger for, at ingen kortoplysninger nogensinde gemmes på hverken din smartphone, tablet eller kortlæseren fra Zettle.

Al datatrafik er krypteret. Hvis du nogensinde mister din enhed eller kortlæser, eller den bliver stjålet, vil kortoplysninger og penge stadig være 100% sikre.