Om Zettle

På Zettle erbjuder vi en lösning för betalning och försäljningsrapporter som gör att du som småföretagare kan spela i samma liga som de stora spelarna. Vi har hjälpt våra användare att utöka sin verksamhet varje år med över fem gånger så mycket som det europeiska genomsnittet. Vi gör det med smidiga hjälpmedel som är enkla att använda.

Med Zettle Reader kan vem som helst, när som helst, ta emot kortbetalningar. Med vår intuitiva app Zettle Go är det enkelt att ta betalt, hantera produktbiblioteket och se din försäljningsstatistik. Vi har inga startavgifter, inga månadsavgifter och inga bindningstider. Istället erbjuder vi dig de verktyg du behöver för att fokusera på att starta, driva och utöka din verksamhet.

Skaffa Zettle

Kompatibilitet

Den kostnadsfria Zettle Go-appen fungerar med iPhone, iPad och Android-enheter.
Ta en titt på vår kompatibilitetsguide om du vill veta mer.

Internetanslutning

För att Zettle ska fungera måste enheten vara ansluten till 3G-nätet, 4G-nätet eller mot ett WiFi-nätverk. Dessa nätverk är mycket snabbare än det 2G-nät som traditionella kortterminaler normalt använder.