Artikelen
Zettle.com

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Let op: we accepteren niet langer nieuwe registraties voor Zettle Pro. Lees hier meer over hoe Zettle Go je bedrijf kan helpen.

Om je wachtwoord te veranderen ga je eerst naar je account. Log in op de Backoffice met je intelligentpos gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer je bent ingelogd, ga je naar 'Mijn profiel' (via het menu aan de linkerkant) en dan naar 'Instellingen'.

Aan de rechterkant van de pagina, zul je nu de optie zien om je wachtwoord te wijzigen.

Vul het formulier in en klik op 'Opslaan' om je wachtwoord opnieuw in te stellen.