Beveiliging van Zettle-hardware

Naast het leveren van gebruiksvriendelijke betaaloplossingen en hardware, zijn we trots op ons streven naar veiligheid.

We doen ons best de veiligheid van gevoelige consumentengegevens te waarborgen en helpen ervoor te zorgen dat er nooit kaartgegevens van klanten worden opgeslagen op Zettle-pinapparaten of in de Zettle-kassasoftware.

Al het gegevensverkeer is versleuteld. Dus als je apparaat of Zettle-hardware ooit verloren zou gaan of gestolen zou worden, blijven je individuele kaartgegevens en geld ontoegankelijk.

Tips om je Zettle-hardware veilig te houden

Zettle-pinapparaten zijn veilige, PCI-gecertificeerde apparaten, maar er moet wel op de juiste manier mee worden omgegaan om schade, frauduleuze praktijken en ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Om je Zettle-hardware veilig te houden, raden we het volgende aan:

• Zorg dat je pinapparaten altijd onder toezicht van je personeel staan.
  • Berg je apparaten aan het einde van de dag of wanneer er geen personeel aanwezig is op in een afgesloten lade of een ruimte waar alleen personeel toegang toe heeft.
  • Controleer je apparaten regelmatig op tekenen van manipulatie. Als de knoppen anders aanvoelen, als de kaartsleuf er vreemd uitziet of anders aanvoelt, of als je vermoedt dat iemand het apparaat heeft vervangen, neem dan contact op met ons Support Team voor instructies en vervanging.
  • Als klanten ongeautoriseerde of frauduleuze opnames beginnen te melden, stop dan met het gebruik van het apparaat en neem contact op met ons Support Team.
  • Zettle stuurt nooit personeel langs om je apparaten te inspecteren, te repareren of anderszins te beïnvloeden.

Voor meergedetailleerdeinformatieenrichtlijnenkun je de downloadbare brochure van de PCI Security Standards Council raadplegen.

P2PE Instruction Manual

Zie documentatie