Zettle Reader en connectiviteit

De Zettle Reader 2

Onze nieuwste kaartlezer

• Verbindt je apparaat via energiezuinige Bluetooth
  • Accepteert chip-, pin-, contactloze en mobiele betalingen, inclusief Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay
  • Voor chip- en pinbetalingen en contactloze betalingen boven een bepaald bedrag moeten de transacties door de klant bevestigd worden met hun pincode of handtekening
  • Snel, stabiel en eenvoudig te gebruiken – contactloze kaartbetalingen en transacties onder de € 30 worden binnen enkele seconden geaccepteerd (dit bedrag kan tussen verschillende markten variëren)
  • Laadt op via usb-kabel (in ongeveer 1‒2 uur). Compatibel met Zettle Dock 2.
  • Batterijduur van acht uur (100 transacties)

Bestel een kaartlezer

Verbind de Zettle Reader via Bluetooth

Om je Zettle Reader 2 met je smartphone of tablet te verbinden, open je de Zettle Go-app en ga je naar Instellingen > Kaartlezers.

Volg nu de instructies op je scherm.

Lees meer:
Compatibele smartphones en tablets
Hoe je betalingen accepteert
Probleemoplossing voor kaartlezers

Wat is er nieuw aan de Zettle Reader?

Een gastvrijere lezer
De Zettle Reader en Zettle Reader 2 begroeten je klanten nu op dezelfde manier als jij dat doet, met een vriendelijk nieuw welkomstbericht!

Als je Zettle Reader of Zettle Reader 2 opstart en met je smartphone of tablet wordt verbonden, verschijnt er een welkomstbericht op de kaartlezer om je volgende klant te begroeten.

Als de klant klaar is om hun aankoop te voltooien met een kaart, toont de kaartlezer het bedrag en vraagt hij de klant om contactloos te betalen of om de kaart in te voeren.

Als de betaling voltooid is, keert het vriendelijke welkomstbericht weer terug voor de volgende klant.

Compatibele smartphones en tablets

De Zettle Reader kan met tal van iOS- en Android-apparaten worden gebruikt. Houd er rekening mee dat je je kaartlezer en apparaat eerst via Bluetooth dient te verbinden. Controleer hier of je apparaat compatibel is en of je de meest recente versie van je smartphone-/tabletsoftware hebt geïnstalleerd.

Belangrijke mededeling betreffende gebruik
Zettle levert de kaartlezer voor gebruik voor jou of je bedrijf, voor zover toepasselijk, en je gaat ermee akkoord om het product niet voor doorverkoop te gebruiken. Het product mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan het verwerken van betalingstransacties via de geïnstalleerde versie van de mobiele softwareapplicatie van Zettle. De software of hardware van het product mogen op geen enkele wijze worden gewijzigd, met uitzondering van de gevallen die zijn toegestaan in de wet.

Zorg en onderhoud van je Reader

Bewaar je kaartlezer op een koele, droge plek (bij voorkeur 22° C). Gebruik een zachte, vochtige doek om de buitenkant van het apparaat schoon te maken. Sproei geen enkel soort vloeistof direct op het apparaat, en voorkom dat openingen van het apparaat in contact kunnen komen met vocht. Gebruik geen oplosmiddelen. Zorg ervoor dat er geen voorwerpen in de openingen van je kaartlezer raken, zoals bijvoorbeeld in de kaartgleuven. Vermijd schokken of onachtzaamheid bij het gebruik van je kaartlezer.

Gebruikershandleidingen

Vind hieronder jouw kaartlezer om de handleiding te downloaden

Zettle Reader 2:

Zettle Reader: