Kuitin ylä- ja alatunnisteen valinta

Huom. Zettle Pro ‑palveluun ei voi enää rekisteröityä uusia asiakkaita. Lue lisää siitä, miten Zettle Go voi auttaa yritystäsi, klikkaamalla tästä.

Voit muokata kuitin ylä- ja alatunnistetta Zettle Pro -sovelluksen kautta. Nämä tiedot tallennetaan kuhunkin päätelaitteeseen erikseen, joten eri päätelaitteissa voi olla eri viestejä.

Lisää tai poista ylä- tai alatunniste tai muokkaa tunnistetta kirjautumalla sisään Zettle Pro -sovellukseen ja siirtymällä kohtaan "Asetukset" > "Tulostimet" ja napauttamalla näytön yläosasta välilehteä "Kuitit".

Vieritä sitten kohtaan Ylätunniste- tai alatunnisteteksti ja anna tiedot, jotka haluat sisällyttää asiakaskuitteihin.

Yllä: ylätunnisteeseen lisätään yleensä osoite- ja yhteystiedot. Alatunnisteessa ilmoitetaan yleensä arvonlisäveronumero.