Zettle Terminal Printer & Dock

Zettlen Printer & Dockin avulla voit tulostaa kuitteja ja ladata samalla maksupäätteesi.

Voit yhdistää Terminalin Printer & Dockiin ja kantaa niitä mukanasi, jotta voit tulostaa kätevästi missä tahansa. Voit myös kytkeä Printer & Dockin pistorasiaan, jolloin se toimii maksupäätteen latausasemana.

Terminalin yhdistäminen Printer & Dockiin

Jotta voit tulostaa kuitteja, Terminal täytyy yhdistää Printer & Dockiin.

Miten kiinnitän Zettle Terminalin telakkaan latausta varten?
Aseta Zettle Terminal Printer & Dockin päälle, niin se kiinnittyy itsestään magneetin avulla.

Miten poistan Zettle Terminalin Printer & Dockista?
Poista Zettle Terminal Printer & Dockista kevyesti vetämällä.

Mistä tiedän, että Printer & Dock on yhdistetty?
Kun Printer & Dock on yhdistetty, Terminalin tilarivillä näkyy tulostimen kuvake.

Kuittirullan lisääminen
Jos kuittipaperi loppuu, voit vaihtaa rullan helposti seuraamalla alla annettuja ohjeita.

Miten lisään kuittirullan?

1. Avaa Printer & Dockin yläosassa oleva luukku.
  2. Vedä uudesta kuittirullasta auki pieni pätkä paperia ja aseta rulla laitteeseen siten, että rullan vapaa pää tulee sen alapuolelta ja osoittaa poispäin tulostimesta.
  3. Varmista, että paperi kulkee suoraan rullan pintaa pitkin eikä ole taittunut. Sulje tulostimen luukku.
  4. Revi ylimääräinen paperi irti vetämällä sitä itseäsi kohti ylöspäin.

Vinkki: Jos kuittien tulostaminen ei onnistu, rulla ei ehkä ole oikein paikoillaan. Yritä asettaa se tulostimeen uudelleen ohjeiden mukaan.

Mistä voin ostaa lisää kuittirullia?
Saat hankittua lisää kuittirullia Zettlen lisätarvikekaupasta.

Jos haluat ostaa kuittitarvikkeita muualta, valitse seuraavan kokoinen lämpöpaperirulla:

• Leveys: 58 mm
  • Halkaisija: 30 mm.

Kuittien ja raporttien tulostaminen

Voit tulostaa Printer & Dockilla kuitteja ja päivän päätösraportin.

Miten otan Printer & Dockin käyttöön kuittien tulostamista varten?

1. Avaa Zettle Go ‑sovellus aloitusnäytöstä.
  2. Napauta Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Napauta Kuittitulostimet, niin näet käytettävissä olevat tulostimet. Jos et näe Terminal Printer & Dockia, päivitä tiedot pyyhkäisemällä näytöstä alaspäin.
  4. Yhdistä Printer & Dock napauttamalla sitä ja tulosta testikuitti.

Miten tulostan kuitteja?

1. Viimeistele maksu.
  2. Valitse kuittinäkymästä "Tulosta kuitti".

Vinkki: Jos haluat lisätä kuittiin esimerkiksi verkkosivustosi osoitteen, sähköpostiosoitteesi tai yrityksesi sloganin, katso ohjeet kuittien personointiin.

Miten tulostan raportteja?

1. Avaa Zettle Go ‑sovellus aloitusnäytöstä.
  2. Napauta Valikko ja sitten Raportit.
  3. Napauta raporttia, jonka haluat tulostaa.
  4. Napauta näytön oikeasta yläkulmasta tulostinkuvaketta ja valitse Tulosta.

Mistä löydän kuittien ja raporttien asetukset?

1. Avaa Zettle Go ‑sovellus aloitusnäytöstä.
  2. Napauta Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Napauta Kuittitulostimet, niin näet käytettävissä olevat kuittien ja raporttien asetukset.

Tästä kohdasta voit myös tulostaa testikuitin.

Vinkki: Voit myös lähettää kuitteja asiakkaillesi sähköpostitse sovelluksen kassanäkymästä.

Mistä tiedän, milloin Terminal Printer & Dockista loppuu paperi?
Kun näet kuitissa värillisiä raitoja, kuittipaperi on loppumassa. Lisää uusi rulla ennen seuraavan kuitin tulostamista.

Laitteen lataaminen ja akun varaustaso

Muista pitää Printer & Dock ladattuna, jotta voit kantaa sitä mukanasi töissä.

Miten lataan Terminal Printer & Dockin?

1. Liitä mukana toimitettu USB‑C-kaapeli Terminal Printer & Dockiin.
  2. Liitä kaapeli laitteen mukana toimitettuun, USB-liittimellä varustettuun virta-adapteriin ja kytke adapteri pistorasiaan.
  3. Punainen valo ilmaisee, että Printer & Dock latautuu.
  4. Kun lataus on valmis, laitteessa näkyy vihreä valo.

Mistä voin tarkistaa Terminal Printer & Dockin akun varaustason?
Kun Terminal on yhdistettynä Printer & Dockiin, Terminalin tilarivillä näkyy tulostimen kuvake, joka ilmaisee, että Terminal latautuu. Samasta kohdasta näet myös akun varaustason.

Printer & Dockin kiinnittäminen työtasoon
Jos haluat käyttää Zettle Printer & Dockia aina samassa paikassa, voit kiinnittää sen työtasoon.

Miten kiinnitän Printer & Dockin työtasoon?
Jos haluat käyttää tulostinta aina samassa paikassa, voit hankkia telineen ja kiinnittää Printer & Dockin siihen ruuvilla laitteen pohjassa olevan reiän kautta.

Huom. Teline ei sisälly Zettle Terminal Printer & Dockiin, ja se on ostettava erikseen.

Mistä voin ostaa telineen Zettle Printer & Dockille?
Printer & Dock sopii tavallisiin kameratelineisiin, joissa on 1/4-20-ruuvi. Telineitä on saatavilla useimmista elektroniikkaliikkeistä.

Printer & Dockiin liittyvien ongelmatilanteiden ratkaiseminen

Laite ei tulosta kuitteja. Mitä tehdä?

• Varmista, että Printer & Dock on ladattu. Liitä USB-kaapeli laitteen mukana toimitettuun virta-adapteriin, kytke adapteri pistorasiaan ja tarkista sitten, että merkkivalo palaa punaisena sen merkiksi, että laite latautuu. Terminalin tilarivillä pitäisi myös näkyä latauksen aikana tulostimen latauskuvake.
  • Varmista, että Terminal on yhdistetty Printer & Dockiin magneettikiinnityksellä kunnolla. Kun laitteet on yhdistetty, Terminalin tilarivillä näkyy tulostimen kuvake.
  • Ajan myötä kontaktipinnoille kertyvä lika saattaa estää laitteen latautumisen. Puhdista Terminalin takapuolella tai Printer & Dockissa olevat kuusi kullanväristä ympyrää varovasti pehmeällä harjalla tai liinalla ja alkoholilla. Älä käytä puhdistamiseen mitään metallista, jotta kontaktipinnat eivät vaurioidu.
  • Varmista, että kuittirulla on asetettu laitteeseen oikein.
  • Varmista, että luukku on suljettu.
  • Tulosta testikuitti seuraavasti: avaa Zettle Go ‑sovellus , valitse Valikko -> Asetukset -> Kuittitulostimet -> Terminal Printer & Dock ja napauta Testikuitti.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä tukitiimiimme.

Printer & Dock ei lataudu. Mitä tehdä?

• Liitä USB-kaapeli laitteen mukana toimitettuun virta-adapteriin, kytke adapteri pistorasiaan ja tarkista sitten, että merkkivalo palaa punaisena sen merkiksi, että laite latautuu. Terminalin tilarivillä pitäisi myös näkyä latauksen aikana tulostimen latauskuvake.
  • Irrota adapteri pistorasiasta ja kytke se uudelleen.
  • Varmista, että kaapelissa ja adapterissa ei näy vaurioita.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä tukitiimiimme.