Tietoja Zettlestä

Tarjoamamme helppokäyttöiset maksu- ja analytiikkatyökalut mahdollistavat sen, että pienyritykset voivat painia samassa sarjassa isojen tekijöiden kanssa. Olemme auttaneet käyttäjiämme kasvattamaan yritystoimintaansa joka vuosi jopa kolminkertaisesti eurooppalaiseen keskiarvoon nähden.

Zettle Readerin avulla kuka tahansa voi vastaanottaa korttimaksuja missä ja milloin vain. Intuitiivinen kassajärjestelmämme yksinkertaistaa maksujen käsittelyä, myynnin seurantaa ja tuotteiden hallintaa.

Palveluun ei liity sitovia sopimuksia eikä kuukausittaisia maksuja, joten voit aloittaa Zettlen käytön täysin ilman aloituskustannuksia. Tarjoamme käyttöösi tehokkaat työkalut yritystoiminnan aloittamiseen, pyörittämiseen ja kasvattamiseen.

Hanki Zettle

Yhteensopivuus

Ilmainen Zettle Go-sovellus toimii iOS- ja Android-laitteissa.
Lue lisätietoja yhteensopivuusoppaastamme.

Internet-yhteys ja datan käyttö

Zettlen käyttö edellyttää yhteyttä 3G-, 4G- tai WiFi-verkkoon. Nämä verkot ovat huomattavasti nopeampia kuin perinteisissä korttimaksupäätteissä käytettävä 2G-verkko. Maksujen vastaanottaminen Zettle Go-sovelluksella kuluttaa vain noin muutaman kilotavun verran dataa. Suosittelemme kuitenkin, että olet yhteydessä luotettavalla yhteydellä varustettuun vakaaseen verkkoon, kun otat vastaan korttimaksuja Zettleä.