Kortinlukijan yhdistäminen Bluetoothilla

Huom. Zettle Pro ‑palveluun ei voi enää rekisteröityä uusia asiakkaita. Lue lisää siitä, miten Zettle Go voi auttaa yritystäsi, klikkaamalla tästä.

Yhdistä Zettle Reader 2 Bluetoothilla

1. Laiteparin muodostaminen

Jotta voit muodostaa tabletistasi ja Zettle Reader 2:sta laiteparin, siirry kohtaan Asetukset > Integraatiot > Zettle-asetukset > Kortinlukijat. Seuraavaksi etene ruudulla näkyvien ohjeiden mukaan.

Yhdistä Zettle Reader (v1) Bluetoothilla

1. Kun käynnistät kortinlukijan ensimmäistä kertaa, se siirtyy automaattisesti parinmuodostustilaan.

Muutoin, paina Bluetooth-painiketta ja vapauta se, kun Bluetooth-parinmuodostuskuvake näkyy.
  2. Siirry iPad-asetuksiin ja ota Bluetooth käyttöön. Odota, että näytössä näkyy Zettle ### ja yhdistä napauttamalla sitä. (### on kortinlukijan takana olevan sarjanumeron kolme viimeistä numeroa.)
  3. iPadin näyttöön ilmestyy kuusinumeroinen koodi. Saman koodin pitäisi näkyä kortinlukijassa. Vahvista molemmissa laitteissa parin muodostamiseksi.
  4. Avaa Zettle Pro-sovellus ja siirry kohtaan "Asetukset" > "Integraatiot" > "Zettle" > "Zettle-asetukset" ja anna Zettle-käyttäjätunnuksesi ja -salasanasi.