Zettle Terminalens appar och systemuppdateringar

Använd senaste programvaruversion för att få bästa prestanda.

Hur uppdaterar jag min Terminal-programvara och Zettle-appen?

1. Gå till startskärmen och klicka på Uppdateringar.
  2. Klicka på Uppdateringsknapparna.

För appuppdateringar

• När du har uppdaterat en app visas en knapp där det står Öppna. Klicka på Öppna-knappen för att starta appen.

För systemuppdateringar

• När du har klickat på uppdateringsknappen startar terminalen om under uppdateringen.

Obs! I nuläget kan du bara installera Zettle-appen på terminalen. Den har tagits fram för att hjälpa dig att ta emot betalningar och driva din verksamhet och kan inte användas som en smartphone.

Hur vet jag när det finns tillgängliga uppdateringar?

När det finns tillgängliga uppdateringar kommer du att se en siffra på ikonen Uppdateringar som visar de tillgängliga uppdateringarna.

Hur avinstallerar jag Zettle Go-appen på startskärmen?

Om du vill avinstallera Zettle Go-appen håller du in appikonen länge och väljer sedan Avinstallera. Appen kommer då att avinstalleras och tas bort från startskärmen. Du kan installera om Zettle Go-appen från Uppdateringar.