Integrera med Wrebit Bokföring

Vad är Wrebit?

Wrebit är ett enkelt, automatiskt och helt gratis bokföringsprogram i en app för egenföretagare. Wrebit och Zettle har gemensamt tagit fram en gratistjänst för att hjälpa dig som egenföretagare att på ett superenkelt sätt få din dagskassa bokförd helt automatiskt.

Hur fungerar integrationen med Zettle?

Allt som sker på ditt Zettle-konto bokförs automatiskt i Wrebit, utan att du själv behöva kunna något om bokföring. Denna lösning är exklusiv mellan Wrebit och Zettle och medför inte några extra kostnader eller något manuellt jobb för dig.

Denna tjänst är till för dig som använder den enkla bokföringsmetoden, den så kallade bokslutsmetoden (även kallad kontantmetoden) och omsätter mindre än 3 miljoner SEK om året.

Vad behöver jag göra för att komma igång?

Ladda ner Wrebit-appen på App Store eller Google Play och skapa ett konto (gratis). Genom ett enkelt knapptryck kommer du igång med kopplingen under inställningar (”Mitt Företag”) i Wrebit.