Webbläsare som inte stöds

Se till så att du alltid använder en uppdaterad webbläsare som stöds av Zettle. Då kommer allt att fungera smidigt och du slipper tekniska problem.

Om du får ett felmeddelande som säger att din webbläsare inte stöds på Zettles webbplats, beror det på att du använder en gammal webbläsare och den hindrar webbplatsen att fungera som den ska.

Vilka webbläsare stöds?

Zettle stöder de två senaste huvudversionerna av de vanligaste webbläsarna, närmare bestämt:

Obs: Vi stöder inte Internet Explorer, oavsett version

Varför stöds inte min webbläsare?

Många äldre webbläsare har säkerhetsproblem och det är vår skyldighet att skydda dig, dina kunder och din verksamhet.

Vi strävar också efter att ge dig en så smidig och pålitlig användarupplevelse som möjligt. Med äldre webbläsare kan vi helt enkelt inte ge dig det bästa vi har att erbjuda. Om du använder en äldre webbläsare kommer du inte att kunna utnyttja alla våra funktioner. En modern webbläsare ger din verksamhet moderna verktyg.

Hur uppgraderar eller installerar jag en ny webbläsare?

Följ installationsanvisningarna på respektive webbplats för någon av de webbläsare som stöds av Zettle:

Vad ska jag göra om jag inte kan uppgradera eller installera en annan webbläsare?

Om du inte kan uppgradera eller installera en webbläsare, kan du behöva kontakta en annan användare med administratörsrättigheter till din dator och be hen att utföra uppgraderingen/installationen.

Du kan också försöka lösa problemet genom att istället använda webbläsaren på din surfplatta eller smartphone.

Om inte heller det fungerar, kan du eventuellt fortsätta använda vår webbplats med en gammal webbläsare som inte stöds. Då kommer vissa delar att se konstiga ut och din användarupplevelse blir sämre. Vi kan tyvärr inte erbjuda support för att lösa problem som uppstår med webbläsare som vi inte stöder.