Kom i gang med Zettle Terminal

Zettle Terminal er en alt-i-ett-løsning, som betyr at den kjører Zettle Go-appen (kassasystemet) og tar imot kortbetalinger, så du trenger ikke å bruke både en telefon/nettbrett og en betalingsterminal.

Terminalen kjører Zettle Go-appen, som er akkurat slik den du kanskje bruker på telefonen eller nettbrettet i dag, men nå kan du bruke enheten til å ta betalt også!

Hvis du ønsker å administrere produktene dine (laste opp produkter, legge til strekkoder, etc.) kan du bruke my.zettle.com på en bærbar datamaskin eller et nettbrett, og endringene dine synkroniseres automatisk med Terminalen.

Kom i gang med Zettle Terminal

Hvordan skrur jeg på Terminalen?
Trykk på av/på-knappen plassert på toppen av Terminalen. Hvis du bruker Terminalen for første gang, følg instruksjonene du finner på skjermen. Instruksjonene hjelper deg med å raskt konfigurere den nye enheten din.

Merk: Ved første gangs konfigurering av Terminalen må du være tilkoblet et wifi-nettverk, og du kan ikke kun bruke SIM-kortet. Dette er kun ved første gangs konfigurering. Deretter vil SIM-kortet sørge for tilkoblingen når wifi ikke er tilgjengelig.

Hvordan skrur jeg av Terminalen?
Trykk på av/på-knappen plassert på toppen av Terminalen. Du ser to alternativer for å skru av eller starte på nytt.

Hvordan lader jeg Terminalen min ved å bruke kabelen?

1. Koble USB-C-kabelen til ladeporten plassert på høyre side av Terminalen.
  2. Koble USB-C-kabelen til adapteren og sett den inn i en stikkontakt.
  3. Batterisymbolet i statuslinjen vil vise at Terminalen lader.

Merk: Vi anbefaler å bruke medfølgende USB-C-kabel og strømadapter som følger med i esken.

Du kan lade Terminalen helt opp på omtrent 90 minutter med ladekabelen og adapteren som følger med.

Hvordan navigererer jeg i Terminalen?
Du kan bruke en rekke sveipebevegelser for raskt å navigere rundt i Terminalen.

Naviger til Startskjermen
Sveip opp fra bunnen av skjermen.

Naviger tilbake
Sveip mot midten av skjermen fra enten venstre eller høyre kant, og du kommer tilbake til den siste siden du var på.

Generelle innstillinger

Hvordan endrer jeg språket?
Under første gangs konfigurasjon blir du spurt om å velge et språk. Dette kan endres senere i Terminal-innstillingene.

1. Gå til startskjermen din og trykk på Innstillinger
  2. Trykk på Generelt og deretter på Språk

Hvordan endrer jeg plasseringen?
Under første konfigurasjon blir du spurt om å velge en plassering. Dette kan endres senere i Terminal-innstillingene.

1. Gå til startskjermen din og trykk på Innstillinger
  2. Trykk på Generelt og deretter på Plassering

Når du endrer plassering, vil valget automatisk påvirke dato og tid for Terminalen.

Hvordan endrer jeg tid og dato?
Tiden og datoen vil automatisk justeres til din valgte plasseirng når du konfigurerer terminalen første gang. Hvis du ønsker å endre tid og dato manuelt, gå til Innstillinger -> Generelt og skru av Angi automatisk.

Hvordan justerer jeg volumet?

1. Gå til startskjermen din og trykk på Innstillinger
  2. Trykk på Lyd og dra glidebryteren til du er fornøyd med lydnivået.

Hvordan justerer jeg skjermens lysstryke?

1. Gå til startskjermen din og trykk på Innstillinger
  2. Trykk på Skjerm og dra glidebryteren til du er fornøyd med lysstyrkenivået

Du kan også trekke ned panelet fra toppen av skjermen og få tilgang til glidebryteren for lysstyrke.

Sertifisering

Her finner du ytterligere informasjon om sertifiseringen av Zettle Terminal.