Fordelsprogram for kundene dine

Hvordan aktiverer jeg Zettle Loyalty?

Selgere kan sette opp et fordelsprogram, som belønner kunder med registrerings- og fordelskuponger.

Når en kunde godtar å registrere seg for fordelsprogrammet, mottar de en registreringskupong. De tjener deretter fordelskuponger ved å bruke et visst beløp med virksomheten din, forhåndsdefinert av deg i fordelsinnstillingene dine.

Registreringskuponger

Slik gjør du det aktivere registreringskuponger via Zettle by PayPal-appen og på my.zettle.com:

1. Logg på  my.zettle.com og gå til Konto og innstillinger.
  2. Klikk på Fordelsprogram.
  3. Klikk på registreringskuponger.
  4. Du kan nå angi en rabatt på 5 %, 10 %, 15 % eller 20 % og en gyldighetsperiode på 30, 90 eller 365 dager
  5. Klikk på Aktiver kuponger.

Når du har aktivert registreringskuponger, mottar de velkomst-e-posten med rabattkoden hver gang du legger til en ny kunde i kundelisten. Kodene genereres automatisk.

Du kan slå av kuponger under Innstillinger, men kuponger som kunder allerede har mottatt, er fortsatt gyldige under den angitte utløpsdatoen.

Fordelskuponger

Slik gjør du det aktivere fordelskuponger via Zettle by PayPal-appen og på my.zettle.com:

1. Logg på my.zettle.com og gå til Konto og innstillinger.
  2. Klikk på Fordelsprogram.
  3. Klikk på Fordelskuponger.
  4. Angi et milepælbeløp.
  5. Velg en prosentrabatt eller en rabatt med fast beløp som belønning.
  6. Angi en gyldighetsperiode på 30, 90 eller 365 dager.
  7. Klikk på Aktiver kuponger.

Hvordan redigere kuponger

Du kan redigere begge kupongtypene ved å:

1. Logge inn på my.zettle.com og gå til Konto og innstillinger, og deretter klikke på Fordelsprogram.
  2. Velg kupongtypen du vil endre.
  3. Gjør endringene.

Merk: kuponger som kunder allerede har mottatt, er fortsatt gyldige under den angitte utløpsdatoen.

Hvordan mottar kundene kupongene sine?
Kundene dine mottar kupongen på e-post hver gang de tjener en (registreringshandling eller milepæl nådd). I e-posten ser de beløpet, typen og gyldigheten av kupongen. De mottar også informasjon om fordelsprogrammet ditt.

Hvordan sjekker jeg hvor nær en kunde er en kupong?
Du kan sjekke hvor nær en kunde er en kupong i  Zettle by PayPal app or on my.zettle.com

1. Klikk på Kunder-fanen.
  2. Velg kunden du vil kontrollere.
  3. Du kan nå se hvor nær kunden er en kupong.

Slik løser du inn fordels- og registreringskuponger

1. Legg de valgte produktene i handlekurven.
  2. Klikk på handlekurvikonet.
  3. Klikk på Rabatt.
  4. Klikk på Kupong.
  5. Du kan nå skanne strekkoden som ble funnet i velkomst-e-posten, eller angi koden manuelt for å bruke kupongbeløpet.
  6. Klikk på Bruk.
  7. Du vil se rabattbeløpet og oppdatert totalsum.
  8. Du kan nå fullføre transaksjonen.

Du kan løse inn kundens kupong i kassen eller tilby manuell rabatt i stedet. Kuponger kan bare løses inn i sin helhet.