Hvordan kan du skanne en strekkode med smarttelefonen eller nettbrettet?

Salg og daglige oppgaver kan gå raskere når du skanner strekkoder med kameraet bak på smarttelefonen eller nettbrettet sammen med kassasystem-appen til Zettle. Med strekkodeskanneren i appen går det raskt å:

• legge til nye produkter i biblioteket
  • håndtere varebeholdningen
  • slå inn varer uten å måtte bla gjennom produktbiblioteket.

Strekkodeleseren kan lese både UPC/EAN- og QR-koder.

Merk: For å bruke denne funksjonen må du gi Zettle tilgang til kameraet. Hvis du ved en feiltakelse ikke gir tilgang, kan du gjøre det fra innstillingene på enheten din – Zettle-app – kamera.

Hvordan legger jeg til et nytt produkt i biblioteket ved hjelp av strekkodeskanneren?

1. Gå til produktbiblioteket og vis biblioteket i listevisning (ikke gallerivisning). Da vil du se ikonet for strekkodeskanneren øverst på siden.
  2. Trykk på strekkodeskanner-ikonet.
  3. Når strekkodeskanner-vinduet kommer opp, rett kameraet mot produktet og sørg for at strekkoden på produktet vises i bilderammen.
  4. Kameraet skanner strekkoden automatisk, og du kan trykke på OK for å opprette et nytt produkt.

Hvordan bruker jeg strekkodeskanneren for å registrere strekkoder for eksisterende produkter?

1. Gå til produktbiblioteket, trykk på «Rediger» (iOS) eller penneikonet (Android) og velg produktet du vil redigere.
  2. Trykk på strekkodeskanner-ikonet ved siden av strekkodefeltet.
  3. Når strekkodeskanner-vinduet kommer opp, rett kameraet mot produktet og sørg for at strekkoden på produktet vises i bilderammen.
  4. Kameraet skanner strekkoden automatisk.
  5. Når strekkoden er skannet, blir informasjon fra den automatisk lagt til i produktinformasjonen.

Hvordan oppdaterer jeg varebeholdningen med strekkodeskanneren?

1. Gå til varebeholdning og trykk på ikonet for strekkodeskanner nederst på skjermen.
  2. Skann en strekkode og oppdater varebeholdningen. Du kan legge til gjeldende varebeholdning ved å trykke på + eller angi totalt antall ved å trykke på =.
  3. Trykk på «Ferdig», og fortsett med produktoppdateringen. Trykk på «Lagre» når du er klar.