Sørge for en sikker Terminal

For å beskytte enheten og dataene på den, kan du aktivere en skjermlås og angi ditt eget passord. Første gangen du konfigurerer Terminalen, blir du spurt om å velge et passord. Dette kan du hoppe over og konfigurere senere i Terminal-innstillingene.

For å holde Terminalen din sikker og oppdatert, sørg for at du bruker den siste versjonen av programvaren din. Les mer om hvordan du oppdaterer programvaren på Terminalen.

Terminalen din må starte på nytt hver 24. time og gjennomføre en selvtest for å sørge for at alt fungerer som det skal.

Hvordan aktiverer jeg skjermlåsen?

1. Gå til startskjermen din og trykk på Innstillinger.
  2. I Innstillinger, trykk på Sikkerhet.
  3. Trykk på den lilla bryteren, slik at den står .
  4. Skriv inn et firesifret passord og trykk deretter på OK.
  5. Skriv inn det samme passordet igjen og trykk på OK.

Du vil bli spurt om å skrive inn passordet for å låse opp Terminalen.

Hvordan endrer jeg passordet for skjermlåsen?

Følg trinn 1–2 ovenfor og trykk deretter på Passord. Du blir spurt om å skrive inn det gjeldende passordet og deretter velge et nytt.

Hvordan angir jeg en tidsgrense for skjermlåsen?

Du kan velge hvor lang tid du skal vente før skjermen skrur seg av. Du må skrive inn passordet på nytt når du vil skru den på igjen.

1. Gå til startskjermen ved å sveipe opp, trykk deretter på Innstillinger.
    Trykk på Skjerm og deretter på Skru av etterpå.
  2. Angi tidsgrensen din

Jeg mistet passordet mitt, hva gjør jeg?

Kontakt brukerstøtte, slik at vi kan hjelpe deg videre.

Hvorfor ser jegen melding om å starte Terminalen min på nytt?

Vi trenger daglig å starte Terminalen din på nytt for å holde Terminalen oppdatert og sørge for at du driver i henhold til regelverket.

Hvis du ser en melding som spør deg om å gjennomføre en omstart, kan du velge å gjøre det med én gang. Hvis ikke vil vi begynne en nedtelling som gir deg tid til å gjennomføre oppgaven du arbeider med, før den begynner omstarten.

Kan jeg endre tidspunktet for omstart?

Ja! Du kan angi det tidspunktet som passer deg best, i Innstillinger.

1. Gå til startskjermen og trykk på Innstillinger.
  2. Trykk på Generelt og deretter på Daglig omstart.
  3. Angi den nye tiden.