Ta imot kort og kontaktløse betalinger for små bedrifter

Ta imot kortbetalinger med Zettle Reader

1. Legg til et produkt

• Legg til et produkt i handlekurven eller tast inn beløp
  • Gi kortterminalen til kunden.

2. Trykk “Ta betalt”

• Trykk på "Ta betalt" i Zettle Go appen.
  • Velg "Kort" som betalingsmåte*.
  • Berør eller sett inn kortet i kortleseren.

Kontaktløs betaling:
Berør kortleseren med kortet. Kortet må holdes 5 cm eller mindre fra kortleserens display.

3. Bekreft transaksjonen

• (Dersom det er aktuelt) Skriv inn PIN eller signer.
  • Sørg for å kontrollere displayet på kortleseren og Zettle Go appen din for å bekrefte at betalingen er godkjent.

4. Kvittering

• Tast inn kundens e-postadresse og/eller mobilnummer for å sende en digital kvittering. Du kan også skrive ut kvitteringen, hvis du er koblet til en skriver som støttes.
Mer informasjon:
*Hvis du kun godtar kortbetalinger med Zettle, kan du deaktivere betalingsalternativet Kontant i menyen Betalingsinnstillinger i Zettle Go appen:
- Trykk på
- Gå til "Betalingsinnstillinger"
- Deaktiver kontantbetaling

Kundens kontoutskrift

Hvis du bruker en Zettle bedriftskonto, vil informasjonen være “Zettle*[firmanavn]”.

Kort avvist

Når et kort blir avvist:
Hvis betalingen blir avvist, kan ikke salget gjennomføres. Vi anbefaler å la kjøper forsøke en annen betalingsmåte, og deretter be kunden kontakte egen bank for mer informasjon.