Terminalin Wi-Fi- ja mobiiliyhteysasetukset

Miten yhdistän Terminalin verkkoon?

Voit yhdistää Terminalin Wi-Fi-verkkoon tai käyttää laitteen mukana toimitettua SIM-korttia.

Kun käynnistät Terminalin ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään muodostamaan yhteys Wi-Fi-verkkoon alkuasetusten aikana.

Jos Wi-Fi-yhteys katkeaa, sen tilalle vaihtuu saumattomasti mobiiliyhteys, joten voit jatkaa työskentelyä katkotta.

Huom. Zettle vastaa mobiiliverkon käyttöön liittyvistä maksuista, joten sinulle ei tule siitä kuluja.

Miten muodostan Wi-Fi-yhteyden tai vaihdan Wi-Fi-verkkoa?

• Kun haluat muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon tai vaihtaa Terminalin käyttämää Wi-Fi-verkkoa, avaa Asetukset ja napauta Verkko.
  • Valitse Wi-Fi-verkko, lisää tarvittaessa salasana ja napauta OK.
  • Voit poistaa Wi-Fi-yhteyden käytöstä napauttamalla sen kohdalla näkyvän vaihtopainikkeen Poissa käytöstä ‑asentoon.
  • Voit ottaa Wi-Fi-yhteyden käyttöön tai poistaa sen käytöstä myös järjestelmäpaneelin kautta, jonka saat näkyviin pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin.

Voit aina muuttaa Wi-Fi-verkkoasi myöhemmin Asetukset-kohdasta.

Miten muodostan yhteyden mobiiliverkkoon?

Laitteessasi on valmiiksi asennettuna SIM-kortti.

Kun haluat ottaa mobiiliverkon käyttöön tai poistaa sen käytöstä, valitse Asetukset -> Verkko -> Mobiiliverkko. Voit ottaa mobiiliverkon käyttöön tai poistaa sen käytöstä myös järjestelmäpaneelin kautta, jonka saat näkyviin pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin.

Huom. SIM-kortti toimii vain Zettle Terminalissa, eikä sitä voi käyttää muissa laitteissa.