Terminalin sovellus- ja järjestelmäpäivitykset

Parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi tarkista, että käytössäsi on uusin ohjelmistoversio.

Miten päivitän Terminalin laiteohjelmiston ja Zettle Go ‑sovelluksen?

1. Valitse aloitusnäytöstä Päivitykset.
  2. Napauta Päivitä-painikkeita.

Sovelluksen päivittäminen

• Päivitettyäsi sovelluksen näet Avaa-painikkeen. Käynnistä sovellus napauttamalla sitä.

Järjestelmän päivittäminen

• Napautettuasi Päivitä-painiketta Terminal käynnistyy uudelleen päivitysprosessina aikana.

Huom. Toistaiseksi voit asentaa Terminaliin vain Zettle Go ‑sovelluksen. Laite on suunniteltu avuksesi maksujen vastaanottamiseen ja yrityksesi pyörittämiseen, eikä sitä voi käyttää älypuhelimen tavoin.

Mistä tiedän, milloin päivityksiä on saatavilla?

Kun päivityksiä täytyy tehdä, näet Päivitykset-kuvakkeen kohdalla numeron, joka ilmaisee saatavilla olevien päivitysten määrän.

Miten poistan Zettle Go ‑sovelluksen asennuksen  aloitusnäytöltä?

Voit poistaa Zettle Go ‑sovelluksen asennuksen painamalla sovelluksen kuvaketta pitkään ja valitsemalla Poista asennus. Sovellus poistetaan laitteesta ja aloitusnäytöltä. Voit asentaa Zettle Go ‑sovelluksen uudestaan Päivitykset-kohdasta.