Zettle Terminaliin saatavilla olevat lisätarvikkeet

Tarjoamme kattavan valikoiman tulostimia ja kassalippaita käytettäväksi yhdessä Zettle Terminalin kanssa.

Mitä tulostimia Zettle Terminal tukee?

Zettle Terminal Printer & Dockin lisäksi voit käyttää Zettle Terminalin kanssa seuraavia tulostimia:

• Star mC-Print 3 MCP-31LB
  • Star mC-Print 2 MCP-21LB

Miten yhdistän ulkoisen tulostimen Zettle Terminaliin?

1. Varmista, että Terminal on yhdistetty tulostimeen ja että molemmat laitteet on yhdistetty samaan verkkoon.
    Huom. Zettle Terminal tukee vain LAN/WLAN-tulostimia. Se ei toimi Bluetooth-tulostimien kanssa. Katso luettelo tuetuista tulostimista alta.
  2. Avaa Zettle Go ‑sovellus, napauta valikkoa ja valitse Asetukset. Siirry Kuittitulostimet-kohtaan ja valitse tulostimesi (jos et näe laitettasi, päivitä näkymä pyyhkäisemällä näytön ylälaidasta alaspäin). Nyt voit tulostaa testikuitin varmistaaksesi, että kaikki toimii, kuten pitää.

Jos kaipaat lisätietoja Zettle Printer & Dockista, suosittelemme tutustumaan kohtaan Zettle Terminal Printer & Dock.

Mitä kassalippaita Zettle Terminal tukee?

Voit yhdistää kassalippaan Terminaliin, jos käytössäsi on jokin seuraavista tulostimista:

• Star mC-Print 3 MCP-31LB
  • Star mC-Print 2 MCP-21LB

Tuetut kassalippaat:

Terminal tukee RJ-11-standardin mukaisella liittimellä (24 V) varustettuja kassalippaita.

• Star CB-2002
  • Star CB-92II
  • APG Vasario

Miten yhdistän kassalippaan?

1. Liitä kassalippaan kaapeli LAN/WLAN-tulostimeen.
  2. Avaa Zettle Go ‑sovellus aloitusnäytöstä ja valitse Asetukset. Napauta Kassalipas ja valitse kassalipas, jonka haluat avata.
  3. Kassalippaaseen yhdistetty tulostin pitää olla asetettu kuittitulostimeksi. Zettle Printer & Dock pitää olla valittu tulostimeksi, jota käytetään tilauslappujen tulostamiseen.

Huom. Kassalipasta ei voi yhdistää Zettle Printer & Dockiin. Jos tarvitset kassalippaan, hanki jokin alla olevassa luettelossa mainituista LAN/WLAN-tulostimista.

Voinko yhdistää ulkoisen viivakoodinlukijan?
Et voi. Zettle Terminaliin ei voi yhdistää ulkoista viivakoodinlukijaa.

Voinko yhdistää Terminalin Bluetooth-laitteisiin?
Et voi. Zettle Terminal ei tue Bluetooth-yhteyttä.