Kanta-asiakasohjelma asiakkaillesi

Miten Zettle Loyalty otetaan käyttöön?

Myyjät voivat ottaa käyttöön kanta-asiakasohjelman, joka palkitsee asiakkaita rekisteröitymis- ja kanta-asiakaskupongeilla.

Kun asiakas rekisteröityy kanta-asiakasohjelmaan, hän saa rekisteröitymiskupongin. Tämän jälkeen asiakkaat ansaitsevat kanta-asiakaskuponkeja käyttämällä yrityksesi palveluihin tietyn summan, jonka olet ennalta määrittänyt kanta-asiakasasetuksissasi.

Rekisteröitymiskupongit

Rekisteröitymiskuponkien käyttöön ottaminen Zettle by PayPal -sovelluksen kautta ja osoitteessa my.zettle.com:

1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa my.zettle.com ja siirry kohtaan Tilin asetukset.
  2. Klikkaa Kanta-asiakasohjelma.
  3. Klikkaa rekisteröitymiskuponkeja.
  4. Voit nyt asettaa 5 %:n, 10 %:n, 15 %:n, tai 20 %:n alennuksen ja 30, 90 tai 365 päivän voimassaoloajan.
  5. Klikkaa Aktivoi kupongit.

Kun olet ottanut rekisteröitymiskupongit käyttöön, uudelle asiakkaalle lähetetään alennuskoodin sisältävä tervetulosähköposti aina, kun lisäät uuden asiakkaan asiakasluetteloon. Koodit luodaan automaattisesti.

Voit poistaa kupongit käytöstä asetuksissa, mutta asiakkaiden jo vastaanottamat kupongit pysyvät voimassa määritettyyn päättymispäivään asti.

Kanta-asiakaskupongit

Näin otat kanta-asiakaskupongit käyttöön Zettle by PayPal-sovelluksella ja osoitteessa my.zettle.com:

1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa my.zettle.com ja siirry kohtaan Tilin asetukset.
  2. Klikkaa Kanta-asiakasohjelma.
  3. Klikkaa Kanta-asiakaskupongit.
  4. Syötä Kulutustavoitteen summa.
  5. Valitse palkkioksi annettava prosenttialennus tai kiinteä summa.
  6. Aseta voimassaoloajaksi 30, 90 tai 365 päivää.
  7. Klikkaa Aktivoi kupongit.

Kuponkien muokkaaminen

Voit muokata molempia kuponkityyppejä seuraavasti:

1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa my.zettle.com, siirry kohtaan Tili ja asetukset klikkaa sen jälkeen Kanta-asiakasohjelma.
  2. Valitse muokattavan kupongin.
  3. Tee haluamasi muutokset.

Huomautus: asiakkaiden jo vastaanottamat kupongit ovat voimassa määritettyyn päättymispäivään asti.

Miten asiakkaat saavat kuponkeja?
Asiakkaasi saavat kupongin sähköpostitse aina, kun he rekisteröityvät tai saavuttavat kulutustavoitteen. Sähköpostiviestissä he näkevät kupongin arvon, tyypin ja voimassaoloajan. Lisäksi he saavat tietoa kanta-asiakasohjelmastasi.

Miten voin tarkistaa, kuinka lähellä asiakas on kupongin saamista?
Voit tarkistaa, kuinka lähellä asiakas on kupongin saamista Zettle by PayPal-sovelluksessa tai osoitteessa my.zettle.com.

1. Klikkaa Asiakkaat-välilehteä.
  2. Valitse asiakas, jonka haluat tarkistaa.
  3. Voit nyt tarkistaa, kuinka lähellä asiakas on kuponkia.

Kanta-asiakas- ja rekisteröitymiskuponkien lunastaminen

1. Lisää valitut tuotteet ostoskoriin.
  2. Klikkaa ostoskorikuvaketta.
  3. Klikkaa Alennus.
  4. Klikkaa Kuponki.
  5. Voit käyttää kupongin summan skannaamalla tervetulosähköpostissa olevan viivakoodin tai näppäilemällä koodin manuaalisesti.
  6. Klikkaa Käytä.
  7. Näet alennuksen määrän ja päivitetyn kokonaissumman.
  8. Nyt voit suorittaa tapahtuman loppuun.

Voit lunastaa asiakkaan kupongin kassalla tai tarjota manuaalisen alennuksen. Kupongit voidaan lunastaa vain kokonaisuudessaan.