Viivakoodien lukeminen älypuhelimella tai tabletilla

Voit nopeuttaa maksamista ja päivittäisiä tehtäviä lukemalla viivakoodeja älypuhelimen tai tabletin takakameralla Zettle-kassasovelluksen kautta. Sovelluksen viivakoodinlukijalla voit nopeasti

• lisätä uusia tuotteita tuotevalikoimaan
  • hallinnoida tuotevarastoasi
  • lyödä tuotteita kassaan tuotevalikoimaa selaamatta.

Viivakoodinlukijalla voi lukea sekä UPC/EAN- että QR-koodeja.

Huomaa, että tätä ominaisuutta käyttääksesi sinun on annettava Zettlelle lupa käyttää kameraasi. Jos vahingossa kiellät käytön, voit sallia sen uudelleen laitteen asetuksissa kohdassa Zettle-sovellus > Kamera.

Miten voin lisätä uuden tuotteen tuotevalikoimaan viivakoodinlukijalla?

1. Siirry tuotevalikoimaan ja varmista, että luettelonäkymä on valittuna (gallerianäkymän sijaan). Näet viivakoodinlukijakuvakkeen sivun yläreunassa.
  2. Napauta viivakoodinlukijakuvaketta.
  3. Kun viivakoodinlukijan ikkuna tulee näyttöön, kohdista kamera tuotteeseen ja varmista, että viivakoodi on kehyksen sisäpuolella.
  4. Kamera lukee viivakoodin automaattisesti, ja voit luoda uuden tuotteen napauttamalla OK.

Miten käytän viivakoodinlukijaa nykyisten tuotteideni viivakoodien rekisteröimiseen?

1. Siirry tuotevalikoimaasi, napauta Muokkaa (iOS) tai kynäkuvaketta (Android) ja valitse sitten tuote, jota haluat muokata.
  2. Napauta viivakoodikentän vieressä olevaa viivakoodinlukijakuvaketta.
  3. Kun viivakoodinlukijan ikkuna tulee näyttöön, kohdista kamera tuotteeseen ja varmista, että viivakoodi on kehyksen sisäpuolella.
  4. Kamera lukee viivakoodin automaattisesti.
  5. Kun viivakoodi on luettu, sen tiedot lisätään automaattisesti tuotteen tietoihin.

Miten voin päivittää varastosaldot viivakoodinlukijalla?

1. Siirry Varasto-kohtaan ja napauta viivakoodinlukijakuvaketta näytön alareunasta.
  2. Lue tuotteen viivakoodi ja päivitä sen varastosaldo. Voit kasvattaa varastosaldoa napauttamalla + tai vahvistaa tuotteiden nykyisen määrän napauttamalla =.
  3. Napauta Valmis ja jatka sitten seuraavien tuotteiden päivittämistä. Napauta Tallenna, kun olet valmis.

Miten voin myydä tuotteen viivakoodinlukijan avulla?

1. Siirry tuotevalikoimaan ja varmista, että luettelonäkymä on valittuna (gallerianäkymän sijaan). Näet viivakoodinlukijakuvakkeen sivun yläreunassa.
  2. Napauta viivakoodinlukijakuvaketta.
  3. Kun viivakoodinlukijan ikkuna tulee näyttöön, kohdista kamera tuotteeseen ja varmista, että viivakoodi on kehyksen sisäpuolella.
  4. Kamera lukee viivakoodin automaattisesti ja lisää tuotteen ostoskoriin.