Sähköpostiosoitteen vaihtaminen ja tilin asetusten muuttaminen

Sivustolla my.zettle.com voit muuttaa tilisi asetuksia, kuten sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja profiilikuvasi.

Kirjaudu vain sisään tilillesi sivustossa my.zettle.com ja valitse oma nimesi näytön yläreunassa olevasta valikosta. Valitse sitten "Tilin asetukset".

Tärkeää: Varmista, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla, sillä käytämme sitä kun olemme sinuun yhteydessä. Osoitteen on oltava sellainen, josta voit lähettää ja vastaanottaa viestejä, joten älä käytä sähköpostialiasta.

Jos olet unohtanut salasanasi, siirry sisäänkirjautumissivulle osoitteessa my.zettle.com tai avaa Zettle Go sovellus ja valitse kohta "Unohditko salasanasi?" Seuraa sitten vain ohjeita ja vaihda salasanasi.

Lue lisää Zettle-tilin tietojen päivittämisestä.

Toimi näin salasanan kanssa

• Älä koskaan jaa salasanaasi muiden kanssa.
  • Älä koskaan käytä samaa salasanaa useammalle kuin yhdelle tilille.
  • Vaihda säännöllisesti salasanaasi, vähintään kolmen kuukauden välein.
  • Jos uskot että salasanasi on vaarantunut, vaihda se niin pian kuin mahdollista.
  • Kun käytät julkisia tietokoneita, varmistu että kirjaudut ulos ja suljet selaimen käytön jälkeen.