Opprett integrasjon med Uni Economy

beta

Akkurat nå er Uni Economy - integrasjonen kun tilgjengelig for et begrenset antall brukere. Vi kommer til å gi deg beskjed så snart det blir tilgjengelig for alle.

Hva er Uni Economy?

Uni Economy er en økonomisystem som er designet for å gjøre dine forretningsprosesser enklere og effektivisere din bedrifts oppgaver.

Hvordan fungerer integrasjonen?

Zettle lar deg eksportere salgs- og betalingdata daglig inn til Uni Economy-kontoen din. Integrasjonen settes enkelt opp, og når du har koblet til Uni Economy-kontoen din, vil Zettle automatisk eksportere dataene dine inn i regnskapskontoene du velger selv.

Når foregår eksporteringen?

Når du setter opp integrasjonen, kan du velge enhver dato i det gjeldende regnskapsåret for å begynne eksporten. Dette vil med tilbakevirkende kraft eksportere data fra Zettle til Uni Economy for hver dag siden valgte dato.

Kan jeg endre startdatoen etter å ha satt opp integrasjonen?

Etter å ha satt opp integrasjonen kan du ikke endre startdatoen, siden det vil føre til dupliserte data for overlappende dager.

Hvorfor er noen av kontoene mine ikke tilgjengelige i kontoalternativene?

Kontoer som enten er merket som “sperret” eller “sperre manuelle poster” i Uni Economy, vil ikke være tilgjengelige i kontoalternativene.

Hvordan kobler jeg Zettle til Uni Economy?

Koble til kontoene dine

1. Logg inn på Zettle-kontoen din på my.zettle.com
  2. Gå til Integrasjoner på my.izettle.com/apps
  3. Klikk på Uni Economy, klikk deretter på “Koble til”.
  4. Logg inn på Uni Economy-kontoen som du ønsker å koble til Zettle.
  5. Du vil nå kunne gå igjennom hvilken type tilgang integrasjonen trenger. Klikk på “Tillat”.
  6. Deretter må du velge hvilket selskap du ønsker å koble til Zettle.

Sett opp kontoene dine

Etter å ha koblet til Uni Economy-kontoen din, trenger du å sette opp hvilke kontoer du ønsker å eksportere Zettle-data til. Vi vil gi et standardutvalg av kontoer, som du fritt kan endre, hvis du ønsker. Når du er fornøyd med de valgte kontoene, og har valgt en startdato, må du klikke på “Lagre” for å fullføre oppsettet.

Datatilordningen mellom Zettle og Uni Economy:

Hver natt vil Zettle eksportere dine daglige salg, gebyrer og betalingsdata til Uni Economy. Integrasjonen vil opprette bilag i Uni Economy, med transaksjoner lagt inn på kontoene du velger.

Zettle salg og returer

Vi bokfører salg og mva. separat, for hver respektive mva.-sats.

Zettle tips

Vi bokfører tips du mottar via Zettle kortterminalen på kontoen du valgte for tipsing.

Zettle gavekort

• Solgte gavekort
    Gavkort du selger blir bokført som en kredit-transaksjon, på kontoen valgt for gavekort.
  • Innløste gavekort
    Når et solgt gavekort er løst inn, vil det føres som en debet-transaksjon på kontoen valgt for gavekort.

Zettle-gebyr

Zettle tar en prosentandel i provisjon på hver korttransaksjon som behandles av Zettle-kortterminalen. Zettle belaster også gebyr for andre betalingsmetoder og -tjenester. Disse gebyrene føres på kontoen du valgte for gebyrer.

Kortbetalinger

Kortbetalinger du mottar via kortterminalen, eller gjennom betalingslenker på nettet, føres på kontoen du valgte som Zettle-konto.

Kontantbetalinger

Kontanter føres på kontoen du valgte for kontantbetalinger.

Klarna-betalinger

Klarna-betalinger føres på kontoen du valgte som Zettle-konto.

Vipps-betalinger

Vipps-betalinger føres på kontoen du valgte for Vipps.

Utbetalinger fra Zettle

Utbetalinger fra Zettle til bankkontoen din føres på kontoen du valgte som bedriftskonto. Dette reduserer saldoen på kontoen du valgte for Zettle-konto, og øker saldoen på kontoen du valgte som bedriftskonto.