Kirjanpito Zettlen avulla

Tässä artikkelissa käsiteltävät aiheet:

• Raporttien hyödyntäminen kirjanpidon hoitamisessa Zettlen avulla
  • Kirjanpidon helpottaminen Zettlellä viemällä yksittäisiä kuitteja
  • Kirjanpitosovellusten ja -integraatioiden käyttäminen Zettlen kanssa

Miten hoidan kirjanpidon Zettlen avulla?

Tarjoamme monenlaisia palveluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit hoitaa kirjanpitosi entistä nopeammin. Aloitetaan tutustumalla myyntiraportteihin.

Raportit

Löydät paljon tärkeää tietoa kirjanpitoasi varten my.zettle.com-portaalista Raportit-kohdasta.

Zettle-tililläsi on saatavilla monenlaisia myyntiraportteja, joiden avulla saat kattavan yleiskatsauksen liiketoimintaasi. Voit myös viedä portaalista mitä tahansa raportteja kirjanpitoasi varten.

Raporttien yleiskatsaus

Siirry my.zettle.com-portaaliin, klikkaa Raportit ja sitten Yleisnäkymä. Tästä kohdasta näet erilaisia kirjanpitoa varten tarvittavia tietoja, kuten kokonaismyynnin, parhaiten myyvät tuotteet sekä erittelyn asiakkaidesi käyttämistä maksutavoista.

Jos haluat ilmoittaa Zettle-maksut eriteltyinä maksutavoittain (käteinen, kortti jne.), tältä sivulta saat hyvän yleiskatsauksen maksuihin.

Voit tulostaa myyntiraportteja kahdella tavalla:

• Jos haluat paperitulosteen lähetettäväksi kirjanpitäjällesi, napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa tulostuspainiketta.
  • Jos haluat tallentaa tarvitsemasi datan digitaalisessa muodossa, klikkaa Vie-painiketta ja vie data joko Excel- tai PDF-tiedostoon.

Huom. Jos kaipaat tarkempia tietoja raporteista, suosittelemme tutustumaan raportointiominaisuuksia ja ‑toimintoja käsittelevään ohjeartikkeliimme.

Kuitit

Jos sinua pyydetään toimittamaan yksittäisiä kuitteja veronviranomaiselle, voit joko tulostaa ne paperille tai viedä ne Excel-tiedostoon my.zettle.com-portaalin Kuitit-sivulta.

Voit tulostaa kuitteja kahdella tavalla:

• Jos haluat paperitulosteen lähetettäväksi kirjanpitäjällesi, napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa tulostuspainiketta.
  • Jos haluat tallentaa tarvitsemasi datan digitaalisessa muodossa, klikkaa Vie-painiketta ja vie data Excel-tiedostoon.

Kirjanpitosovellukset ja ‑integraatiot

Yhdistämällä Zettle-tilisi suoraan kirjanpitosovellukseesi voit säästää tunteja kirjanpitoon muuten kuluvaa aikaa.

Miten yhdistän Zettle-tilini kirjanpitosovellukseen?

Siirry my.zettle.com-portaaliin ja klikkaa Integraatiot. Valitse Kirjanpito-välilehti ja sitten kirjanpitosovellus.