Tilbehør til din Zettle Terminal

Vi tilbyder et udvalg af printere og pengeskuffer, som du kan bruge med din Terminal.

Hvilke printere understøtter Zettle Terminal?

Ud over vores Zettle Terminal Printer & Dock kan du bruge følgende printere sammen med din Zettle Terminal:

• Star mC-Print 3 MCP-31LB
  • Star mC-Print 2 MCP-21LB

Hvordan slutter jeg en ekstern printer til min Zettle Terminal?

1. Sørg for, at terminalen og printeren er tilsluttet det samme netværk.

Bemærk: Zettle Terminal understøtter kun LAN/WLAN-printere. Den fungerer ikke med Bluetooth-printere. Se listen over understøttede printere nedenfor.

2. Åbn Zettle-appen, tryk på menuen, og vælg derefter Indstillinger. Gå til Kvitteringsprintere og vælg din printer (træk for at opdatere siden, hvis du ikke kan se din printer). Nu kan du printe en testkvittering for at sikre, at alt virker, som det skal.

Hvis du har spørgsmål om Zettle Printer & Dock, kan du læse kapitlet om Zettle Terminal Printer & Dock.

Hvilke pengeskuffer understøtter Zettle Terminal?

Du kan tilslutte en pengeskuffe til din terminal, hvis du har en af følgende printere:

• Star mC-Print 3 MCP-31LB
  • Star mC-Print 2 MCP-21LB

Understøttede pengeskuffer:

Vi understøtter pengeskuffer med standardstikket 24 V og RJ-11.

• Star CB-2002
  • Star CB-92II
  • APG Vasario

Hvordan tilslutter jeg en pengeskuffer?

1. Tilslut pengeskuffens kabel til din LAN/WLAN-printer.
  2. Åbn Zettle Go-appen fra din startskærm, og gå til Indstillinger. Gå til Pengeskuffe og vælg den pengeskuffe, du vil åbne.
  3. Printeren, der er tilsluttet pengeskuffen, skal være dén, der er angivet som kvitteringsprinter. Zettle Printer & Dock skal være angivet som Køkkenbon.

Bemærk: Du kan ikke slutte en pengeskuffe til Zettle Printer & Dock. Hvis du har brug for en pengeskuffe, bedes du købe en af vores andre LAN/WLAN-printere, se listen nedenfor.

Kan jeg tilslutte en ekstern stregkodescanner?
Nej, det er ikke muligt at tilslutte en ekstern stregkodescanner til Zettle Terminal.

Kan jeg forbinde min terminal med Bluetooth-enheder?
Nej, Zettle Terminal understøtter ikke Bluetooth-forbindelse.