Priser

Vi opkræver pr. betaling – der er ingen skjulte gebyrer eller bindende aftaler. Al Zettles hardware er et engangskøb uden tilbagevendende omkostninger, og vores POS-app er gratis at downloade, så du betaler kun for de betalinger, du behandler.

Zettles POS-app

Zettles app indeholder alt det, du skal bruge for at komme i gang med at sælge, og gør din iOS- eller Android-smartphone eller tablet til et salgssystem, der kan håndtere kort- og kontaktløs betaling, kontanter og andre betalingsmetoder. Zettles app kan downloades gratis

Vi har gjort appen nem at bruge med funktioner, der hjælper dig med at tage imod betaling i butikken og følge salget eksternt med effektiv rapportering, lageradministration og meget mere. Den passer til de fleste typer virksomheder og kan integreres med mange typer software, så du kan sammensætte en løsning, der fungerer for dig.

Download Zettles POS-app

Betalingsgebyrer

Kort- og kontaktløse betalinger: 1,95 %

Du bliver opkrævet et fast betalingsgebyr, uanset hvilket kort du behandler med din Zettle Reader eller Terminal.*
Du kan finde den komplette liste over betalingsgebyrer for alle accepterede betalingsmetoder på vores side med priser.

Gennemgå dine rapporter om betalinger og gebyrer

Du kan få vist oplysninger og rapporter om de gebyrer, der er forbundet med hver betaling på my.zettle.com. Disse omfatter en betalingsreference, de omkostninger, der opkræves af dig som Zettle-bruger, og betalingsbeløbet i Zettle-kontoens valuta.

Find generelle oplysninger om rapporter i denne artikel, eller læs mere om og få en forståelse af dine gebyrer i vores artikel om betalingsrapporter og gebyroversigter

Priser på hardware og tilbehør

Prisen på hardware afhænger af, hvad du har behov for. Vores webshop tilbyder POS- og hardwarekombinationer, kvitteringsprintere, stregkodescannere m.m. Vælg det, der passer dig bedst – omdan din smartphone eller tablet til en POS med Zettle Reader 2, tilføj tilbehør og docks eller vælg en alt-i-en-løsning som Zettle Terminal.

Køb Zettle-hardware i vores webshop

* Gebyrer kan ændres. Du kan læse mere om de seneste ændringer af vores prisplaner her